dijous, 2 de juny del 2011

Mousse de xocolata


Mousse de xocolata


Hola amigues i amics!
Avui tinc unes postres per a vatros la mar de fàcils de fer i que a més,  són més saludables que les típiques mousse!  
L’he tret d’una “classe magistral” que vaig assistir del grup GAN. Per cert, us recomano la seva pàgina web a tots aquells que busquin receptes sanes i delicioses a la vegada: http://www.gan-bcn.com/recetario.php   

Ingredients
50g d’ametlles en tires (opcional, són per decorar)  
150g de xocolata negra tipus fondant
3 clares d’ou
3 cullerades soperes de sucre glacé (qui vulgui fer-lo menys calòric, s’utilitza aspartam)  
200g de formatge batut desnatat (que ningú s’assuste! és molt fàcil de trobar als grans supermercats, normalment està prop del formatge fresc)  

Procediment
Fondre la xocolata.
Muntar les clares a punt de neu.
Mesclar ràpidament la xocolata amb el formatge i afegir les tres cullerades de sucre o aspartam.
Afegir-ho tot a les clares i barrejar-ho circularment de manera que les clares no baixin.
Posar-ho a la nevera per a què es compacti una mica.
Per als que vulgueu afegir les ametlles al final, simplement heu de torrar les tires en una paella (sense ni una gota d’oli). Les tires es posen al moment de servir perquè sinó s’ablanirien.  

Us garanteixo que els vostres convidats quedaran al·lucinats! Ja m’explicareu! J

Torrant les ametlles


4 comentaris:

  1. Nenaaaaa!!

    A vere kn fem mousse d'akesta eh!!! jejeje té una bona pinta!!!

    muasssss!!!

    ResponElimina
  2. Nena!! Podries posar la recepta d'algun arrosset, no??
    Aquí... jo demanant!! jajajaja!!

    ;)

    ResponElimina