Per fer-vos una idea del poc religiosa que sóc, ma iaia diu que els únics diumenges que no ha anat a missa és per culpa meua. (Recordo diumenges...les dos mudades i ella estirant-me mentre jo m’agarrava fort a la porta per què no volia anar....pobra!!!).
Això si! Sóc partidaria de complir los divendres de quaresma al peu de la lletra! Estem obligats a menjar abadejo exquisidament cuinat...qui s’ho perd això? Jo no!
Bueno, ja que esta setmana comencem quaresma...allà van uns bunyolets d’abadejo!
Ingredients
200g d’abadejo (prèviament dessalat al gust)
2 patates mitjanes
1 ou
All tendre i julivert
Procediment
Bullir i pelar les patates.
Ajuntar les patates amb l’abadejo i xafar-ho tot junt.
Afegir l’all i el julivert talladet ben xocotet .
Per acabar, posar l’ou i continuar barrejant-t’ho bé.
Vale! Una vegada tenim la pasta feta, només cal fer els bunyolets amb una cullera, passar-los per farina i fregir-los!
Bon appétit!
Kina enveja floreta!!!
ResponEliminaDeunidó kin tiveri eh!! jeje!!
Ja tens deures per kn baixi jeje!! uns bunyolets de bacallà jeje!!!
Muasss!!!
holaaaaaaaaaaaa
ResponEliminaya veus que soc una bona seguidora teva
que bons que son los bunyols de abadejo !!!!
a mi tanbe m'encanten i sobre tot al tio juan jose
estas feta una cuinera de 1ª !!!!
besitos
No en vaig poder probar ni un... :(
ResponEliminaQue bons que son els bunyols d'abadejo! bé, per mi sempre ha sigut bacallà! :)
ResponEliminaVolem una renovació ja!!! Ja no és temps de bunyols!!!!
ResponElimina