dijous, 20 de desembre del 2012

Entrant senzill pel dia de Nadal

Voulavents 

Avui tinc per a vatros un entrant molt fàcil de fer, però com diem al meu poble: “pega el golpe”. És a dir, que es fa en un moment i quedes molt bé!
La recepta és meua (estrany, ho sé), però inspirada en un amic meu que sempre diu que una taula “mudada” ha de portar: pernil de pato, voulavents i nata.





La meua inspiració/Joaquim!




Ingredients (per a 8 unitats)

·         Mig porro
·         1 cullerada d’oli d’oliva
·         200mL de nata
·         16-18 mitges nous
·         8 llenques de pernil de pato
·         8 voulavents
·         Sal i pebre negre


Preparació

·         Primer que tot, reservem 8 mitges nous.
·         Continuem tallant en trossos petits el porro i la resta de nous.  
·         Fregir el porro amb una mica d’oli (el millor és tapar la paella i d’esta manera no es necessari tant d’oli).
·         Quan el porro ja estigui ben cuit, tirar el trossos de nous i barrejar bé.
·         Afegir la nata, la sal i el pebre al gust.
·         Quan la mescla estigui ben espessa, repartir la salsa entre els 8 voulavents.
·         Per acabar amb l’entrant, posar una llenca de pernil enrotllada a dalt de cada unitat i mitja nou.  

Sobretot no us oblideu el porro, li dona un gustet molt bo! Si més no, això diu ma iaia!  :p

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada