Mai havia entès quan la gent desitjava que els Nadals s’acabessin. Este any malauradament a mi també se m’ha fet feixuc i trist...que bonic és tot quan ets xocotet i l’única preocupació és fer el compte enrere per a què arribi el gran dia dels regals.Avui ignorant totalment el famós tortell de reis que demà menjaré en molta cura per no trencar-me una dent, farem unes coquetes delicioses d’ametlla marcona.
Ingredients
80g de mantega
100g d’ametlles ratllades
100g de sucre
100g de farina
Ratlladura de llima
1 ou lleugerament batut
Procediment
Pre-escalfar el forn a 180ºC.
Estovar la mantega i batre-la amb les ametlles i el sucre en un bol.
Afegir la farina, la ratlladura de llima i l’ou.
Fer boletes petites de la mescla i aplanar-les.
Enfornar-les durant 15-20min.
Una volta fredes ja es poden menjar. La recepta és de la nostra veïna de la muntanya, com podeu notar amb el greix utilitzat, és anglesa!
Bon profit!
Hola Raquel
ResponEliminam'ha agradat molt aquest blog i
ya m'he fet seguidora jajajaja
lo que tinc que provar es la confitura de primento ,te bona pinta i no n'havia sentit a parlar mai, et copio la recepta
petonets
M@ Cint@
jaja! gràcies! ja te'n donaré un potet i la proves!
ResponElimina