Per fer-vos una idea del poc religiosa que sóc, ma iaia diu que els únics diumenges que no ha anat a missa és per culpa meua. (Recordo diumenges...les dos mudades i ella estirant-me mentre jo m’agarrava fort a la porta per què no volia anar....pobra!!!).
Això si! Sóc partidaria de complir los divendres de quaresma al peu de la lletra! Estem obligats a menjar abadejo exquisidament cuinat...qui s’ho perd això? Jo no!
Bueno, ja que esta setmana comencem quaresma...allà van uns bunyolets d’abadejo!
Ingredients
200g d’abadejo (prèviament dessalat al gust)
2 patates mitjanes
1 ou
All tendre i julivert
Procediment
Bullir i pelar les patates.
Ajuntar les patates amb l’abadejo i xafar-ho tot junt.
Afegir l’all i el julivert talladet ben xocotet .
Per acabar, posar l’ou i continuar barrejant-t’ho bé.
Vale! Una vegada tenim la pasta feta, només cal fer els bunyolets amb una cullera, passar-los per farina i fregir-los!
Bon appétit!
holaaaaaaaaaaaa
ResponEliminaya veus que soc una bona seguidora teva
que bons que son los bunyols de abadejo !!!!
a mi tanbe m'encanten i sobre tot al tio juan jose
estas feta una cuinera de 1ª !!!!
besitos
No en vaig poder probar ni un... :(
ResponEliminaQue bons que son els bunyols d'abadejo! bé, per mi sempre ha sigut bacallà! :)
ResponEliminaVolem una renovació ja!!! Ja no és temps de bunyols!!!!
ResponElimina