dimecres, 9 de març del 2011

Primer divendres de quaresma: bunyols d'abadejo!


Per fer-vos una idea del poc religiosa que sóc, ma iaia diu que els únics diumenges que no ha anat a missa és per culpa meua. (Recordo diumenges...les dos mudades i ella estirant-me mentre jo m’agarrava fort a la porta per què no volia anar....pobra!!!).

Això si! Sóc partidaria de complir los divendres de quaresma al peu de la lletra! Estem obligats a menjar abadejo exquisidament cuinat...qui s’ho perd això? Jo no!

Bueno, ja que esta setmana comencem quaresma...allà van uns bunyolets d’abadejo!

Ingredients
200g d’abadejo (prèviament dessalat al gust)
2 patates mitjanes
1 ou
All tendre i julivert

Procediment
Bullir i pelar les patates.
Ajuntar les patates amb l’abadejo i xafar-ho tot junt.
Afegir l’all i el julivert talladet ben xocotet .
Per acabar, posar l’ou i continuar barrejant-t’ho bé. 

Vale! Una vegada tenim la pasta feta, només cal fer els bunyolets amb una cullera, passar-los per farina i fregir-los!

Bon appétit!



4 comentaris:

  1. holaaaaaaaaaaaa

    ya veus que soc una bona seguidora teva
    que bons que son los bunyols de abadejo !!!!
    a mi tanbe m'encanten i sobre tot al tio juan jose
    estas feta una cuinera de 1ª !!!!
    besitos

    ResponElimina
  2. No en vaig poder probar ni un... :(

    ResponElimina
  3. Que bons que son els bunyols d'abadejo! bé, per mi sempre ha sigut bacallà! :)

    ResponElimina
  4. Volem una renovació ja!!! Ja no és temps de bunyols!!!!

    ResponElimina