I ja què falta poquet per a Tots Sants avui farem uns fantàstics Panellets! M’encantaria menjar-ne tot l’any, tot i que potser al final me’n cansaria.
Ingredients:
Ingredients:
500g d’ametlles crues moltes
400g de sucre
300g de patata
Pell d’una llima
Procediment:
Bullir la patata amb pell. Pelar-la i xafar-la amb la forquilla.
Quan la patata està freda, tirar el sucre i xafar-ho bé (no remenar!).
Tirar la pell de la llima i les ametlles i continuar xafant.
Quan la pasta està homogènia i no s’enganxi als dits, ja es poden fer els panellets.
Ficar una mica de farina a les mans i anar fent les boletes que seran els panellets.
Si els vols fer de coco o pinyons, abans s’han de passar per clara d’ou (així queden ben apegats a les boletes)
Abans d’enfornar-los pintar-los una mica de la part de dalt amb rovell d’ou.
Finalment, posar-los al forn entre 8 i 10 minuts. El forn ha d’estar a 220ºC.
Bon profit, bona castanyada a tots i ja em direu què tal! ;)
Volem una Foto!
ResponElimina